Hétfő - szombat
08 - 20 h-ig hívható
Munkavégzés:
Borsod
Heves
Szabolcs-Szatmár

Klímatelepítés

Klímaszerelés, klímatelepítés és karbantartás

Milyen klímára van igény valójában? Keressenek fel és segítünk tisztázni, mire is van szükségük!

Hűtésre, fűtésre vagy mindkettőre?
Hány szobát, mekkora légköbmétert szeretnénk klimatizálni?
Milyen márkát válasszunk?
Milyen típust válasszunk?
Milyen anyagi lehetőségeink vannak ezek megoldására?
Elegendő-e egy darab klímaberendezés, vagy rendszerben gondolkozzunk?
Hová helyezzük a kültéri és beltéri egységeket?

Milyen klímát vegyek

A klímaszerelés menete

A klímaberendezés kiszállítása, felvonulás a munkaterületre
Beltéri és kültéri egység tartószerkezeteinek felfúrása
Faláttörés (falfúrás)
Dekorcsatornák rögzítése a falra
Beltéri és kültéri egység összekötése (hűtőközegnek, elektromos áramnak)
A klímaberendezés vákumozása, nyomáspróba
A klíma üzembe helyezése, működésének bemutatása
A helyiség kitakarítása

Adminisztráció, jótállás kitöltése, a klíma és a munka díjának rendezése     

Levonulás a munkaterületről

Amennyiben tőlünk vásárol klímaberendezést, 

az alábbi árak érvényesek.

Split klímaszerelés árak

0 - 3.5 kW-ig
79.000 Ft

3.6  - 5.5 kW-ig
89.000 Ft

5.5 kW felett 
99.000 Ft

Figyelem! 
A fenti díjak 3 méter csőhosszig érvényesek és minden beszerelési egységet tartalmaznak!

Az árak nem automatikus ajánlattételek! 
A klímaszerelések mind előzetes egyeztetést igényelnek, speciális esetekben a szerelési díjak változhatnak. A részleteket elolvashatja a gombra kattintva!

Ugyanitt olvashat a kedvezményeinkről is!

Jöjjenek a részletek, a gyakori kérdések

Az alábbiakban leírjuk először egyszerűen, majd lejjebb görgetve részletekre kiterjedően is a klímaszereléssel kapcsolatos információkat, teendőket, az azt megelőző kapcsolatfelvételt, tanácsadási lehetőségeket, klímaválasztást, beszerelést és karbantartást érintő kérdéseket. Ha mindezek ellenére maradtak bizonytalanságai vagy egyszerűen csak tanácsot, árajánlatot szeretne kérni, keressen telefonos elérhetőségeinken és válaszolunk a felmerülő kérdésekre!

Hogyan induljunk el akkor, ha megfogalmazódik bennünk a klímatelepítés gondolata az otthonunkban, munkahelyünkön, műhelyünkben, nyaralónkban, irodánkban?

Ha úgy érzi, tisztában van a beszerezni kívánt klímával kapcsolatban, akkor sem javasoljuk, hogy több százezres klímavásárlásba bocsátkozzon egyedül, mert előfordulhat, hogy a legnagyobb körültekintés ellenére sem a legmegfelelőbb készüléket vásárolja meg, és ekkor már nehézkes visszacsinálni egy online vagy személyes klímavásárlást. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor elesik attól a kedvezménytől, amit cégünk ad, ha a klímaberendezést tőlünk vásárolja meg. Garantáltan az aktuális piaci árak alsó értékén forgalmazzuk a klímákat!

A szakember véleménye sok kellemetlenségtől kímélheti meg, beszélje meg velünk a részleteket a klímavásárlással kapcsolatban! A vásárlás előtt minden esetben a helyszínen mérjük fel a terepet, ha ismeretlen épületben telepítünk. Amennyiben a klímaszerelés standard panelben történik, ahol ismerjük a sablonokat és úgynevezett szendvics-telepítéseket kell végezni, nem feltétlenül mérvadó a bejárás, telefonon pár fontos kérdést feltéve fogjuk tudni a paramétereket.

Klímaszerelés előtti helyszíni felmérés

Az Észak-Klímánál a klímavásárlás és klímaszerelés előtt helyszíni felmérést végzünk a legtöbb esetben, kivéve azokat a panel-épületeket, melyeket jól ismerünk mind szerkezetileg, mind az elrendezését illetően.
A felmérés Borsod megyében ingyenes, nem számolunk fel kiszállási díjat, amennyiben a klímatelepítést mi végezzük el. A megyén kívüli települések felmérése esetében a kiszállási díjról érdeklődjön személyesen. Abban az esetben, ha minket választ a klíma telepítésére, a felmérés díját nem számítjuk fel külön tételként Borsod megyén kívül sem.

Mennyi ideig tart egy klímaszerelés?

A klímaszerelés a legtöbb esetben 3-5 órán belül befejeződik. Természetesen ezt az intervallumot nem lehet egységesen ráhúzni minden klímatelepítésre, hiszen előfordulhatnak olyan nehézségek, melyek akadálya kapcsán a szerelési idő meghosszabbodik. Lehet ilyen egy átfúrhatatlan vasakkal teli betonpanel, ahol megszenved a szerelő és a fúrógép is, de nem mindennapos a 8 méter magasan történő családi házas szerelés, vagy egy 20 méteres 3 szobán és folyosón történő „csövezés” sem. Éppen ezért a kapcsolatfelvétel során mindent megkérdezünk és ezzel együtt minden eshetőségre felkészítjük a tulajdonosokat.

Milyen kosszal jár a klímaszerelés?

Teljesen érthető a félelem, de gyorsan megnyugtatunk mindenkit, a szerelési helyiséget a lehető legtisztább állapotban adjuk át a klímaszerelés végeztével az ügyfélnek, ahogyan oda beléptünk. A falfúrás közben a fúrás helye alatt ipari porszívóval szívjuk a port, hogy az a lehető legkevésbé szóródjon szét a lakásban. Minden lyuknál így történik, a falátfúrásnál és a dekorcsatorna vagy beltéri egység felhelyezésénél is. Ettől függetlenül lehetnek szemcsék, illetve por, ami a levegőbe vagy a padlóra kerül, de a munka végeztével ezeket feltakarítjuk és a helyiséget tisztán adjuk át.

Kapcsolat:
Barna Zsolt +36 70  940 3341 
Farkas Márk +36 70 421 8866
e-mail: eszakklima@gmail.com
székhely: 3530 Miskolc, Dankó P. u.
Fontos információk: